ISUZU és SsangYong terepjáróink, Opel haszongépjárműveink a XXVIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon

A 2021. szeptember 23-25. között Hódmezővásárhelyen megrendezett eseményen a Körös Autócentrum Kft. először vett részt kiállítóként. A térség legnagyobb szabadtéri mezőgazdasági rendezvényén ISUZU és SsangYong terepjáró portfóliónkból, illetve Opel haszongépjárműveinkből állítottunk ki.

ISUZU D-max és SsangYong Musso Grand terepjáróink, illetve Opel Vivaro Cargo haszongépjárművünk a kiállításon

• Az ISUZU ezév elején újította meg az igen széles felhasználási körben ismert és népszerű D-MAX modelljét. A típus számos újdonsággal került bevezetésre, mely fejlesztések mind a külső jellemzőket, mind a műszaki adottságokat is érintették. Márkakereskedésünkbe megérkeztek a megújult készletes modellek, melyekből egyet a hódmezővásárhelyi kiállításon mutattunk be az érdeklődőknek.

• Kereskedésünk márkaportfóliója szeptember hónapban új kiválósággal bővült. Kínálatunkhoz csatlakozott a SsangYong márka. A dél-koreai gyártó modellkínálata már az első készletes autók bemutatását követően nagy érdeklődésre tett szert kereskedésünkben. Ezért kiváló alkalomnak tekintettük a mezőgazdasági kiállítást, hogy bemutassuk a széles felhasználási területen alkalmazható SsangYong MUSSO GRAND pickup modellt.

• Opel haszongépjárműveink márkakínálatunk szintén népszerű és keresett tagjai. Kedvező adottságaiknak köszönhetően egy rendkívül jó alternatívát tudunk általuk kínálni magánszemélyek, vállalkozások és cégek részére. Ezért az eseményről szintén nem hiányozhatott egy Opel Vivaro Cargo terherautónk sem.

Az Opel Vivaro Cargo kedvező adottságainak köszönhetően egy rendkívül jó alternatíva lehet magánszemélyek, vállalkozások és cégek részére.

Az eseményről az Agroinform.hu mezőgazdasági portál stábjábal élő bejelentkezést is tettünk, melyet az alábbi linken tekinthet meg:
https://www.facebook.com/agroinform/videos/871517890014307/

Készletes haszongépjárműveinkről és a hozzájuk kapcsolódó ajánlatokról Munkatársaink adnak bővebb felvilágosítást. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és próbálja ki őket akár egy tesztvezetés keretében!

ELÉRHETŐSÉGEINK:
Körös Autócentrum Kft.
5600 Békéscsaba, Szarvasi út 66.

ISUZU ÉRTÉKESÍTÉS:
Keresztesi Dávid
📱 +36 (30) 372 49 75; ☎ +36 (66) 450 450
📧 keresztesi.david@korosauto.hu
🌐 www.isuzukoros.hu

SSANGYONG ÉRTÉKESÍTÉS:
Vágási Róbert
📲 +36 (30) 960 86 98; ☎️ +36 (66) 450 450
📧 vagasi.robert@korosauto.hu
🌐 www.ssangyongkoros.hu

OPEL ÉRTÉKESÍTÉS:
Nagy Szilveszter
📱 +36 (30) 608 77 24; ☎️ +36 (66) 450 450
📧 nagy.szilveszter@korosauto.hu
🌐 www.opelkoros.hu